Tarih: Sal Nis 09, 2013 1:09 pm Mesaj konusu: Þabaný Getirin Bana
Þabaný getirin bana; ölümsüz sanatçýlarýmýz Kemal Sunal ve Dinçer Çekmez'in anýsýna hazýrlanmýþtýr. Ýkilinin birlikte rol aldýðý efsane "Þark Bülbülü" filminde yer alan "Þabaný getirin bana" sözünden yola çýkarak hazýrladýðýmýz oyuna, yüklenmesinin ardýndan oynamak istediðiniz "Þaban" ve "Fethi" karakterlerinden birini seçerek baþlayabilirsiniz. El kýzartma þeklinde hazýrlanan oyunda amaç, haklarýnýz ile rakip oyuncunun eline vurarak puan kazanýp sonraki bölümlere geçmektir. Birinci bölümde 5 vurma hakkýnýz vardýr. Ýlk bölümde en az 3 isabetli vuruþ yapmanýz halinde 2. bölüme geçebilirsiniz. Ýkinci bölümde ise 8 vuruþ hakkýnýz vardýr ve en az 5 isabetli vuruþ yapmanýz gerekmektedir. 3. ve son bölümde ise 12 vuruþtan 8 isabetli vuruþ yapmalýsýnýz. 3. bölümü tamamlamanýz halinde bonus bölümde oynamaya hak kazanýrsýnýz. Bonus bölümde yön tuþlarý ile tokat ve yumruk atarak ekstra puan kazanmanýz mümkün. Ayrýca geçtiðiniz her bölüm için artý puan kazanýrsýnýz. Oyun sonunda kazandýðýnýz puanlar ile isminiz ile skor kaydýný býrakabilirsiniz.
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.