Boþ bir sekme açýyoruz ve "Bir siteye git" yazan adres çubuðuna about:config yazýp Enter yapýyoruz. Ekranýmýza gelen pencerede "Söz veriyorum, dikkatli olacaðým!" butonuna týklayarak firefox 4 ayar sayfasýný açýyoruz. Bu sayfada dikkatli olmamýz lazým. Yanlýþ iþlemler yaparsak firefox 4 ü bir daha açamayabiliriz.
Ayar sayfasýnda "Süzgeç" yazan yere browser.showquitwarning yazýyoruz (Enter tuþlayarak çýkartabiliriz). Önümüze gelen ayar sekmesine çift týklayarak False olan ayarý True olarak deðiþtiriyoruz ve sayfayý kapatýyoruz. Artýk firefox 4 ü kapatýrken birden fazla sekme açýksa "Firefox uygulamasýnýn sekmelerinizi bir sonraki açýlýþa saklamasýný istiyor musunuz?" sorusu ile karþýlaþýp sekmelerimizi kaydedebiliyoruz.
Firefox 4 ön tanýmlý ayar görünümü (False)
Firefox 4 yaptýðýmýz deðiþiklikten sonra görünüm (True)
Çok sayýdaki sekmeleri kaydetmeden sadece uyararak kapatýyor
Firefox 4 te ön tanýmlý olarak geliyor.
Çok sayýdaki sekmeleri kapatýrken sonraki açýlýþta açmak isteyip istemediðimizi soruyor
Firefox 4 de ön tanýmlý olarak gelmiyor. Konumuzdaki deðiþikliði yaparak düzeltebiliyoruz.
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.