Tarih: r Au 20, 2008 3:01 pm Mesaj konusu: bu soruyu okuyabilen çözer
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptýrýmlarý karakterize eden kuramlarýn tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantý olarak kabul edilse de, içsel çatýþýklýklarý pasivize etmenin biliþsel algýlanmasý söz konusu olduðunda pitoresk bir tümevarým saðlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrýmlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?
ipucu. Bu cümleyi okuyabilen cözer
Kayt: 19 Ekim 2008 ye No: 52296 Nereden: quþ uçmaz kervan qeçmez bir yerden..XD...[KoCaElÝ]
Tarih: Pts Ekm 20, 2008 3:56 pm Mesaj konusu:
o ne anlama geliyor? _________________ [Ü]mÝtLeRiM bEnÝmDiR qÝmSeLeRe VeReMeM qUsUrA bAqMaYýN!!
<di_she_qatil>
Intel Erenet Müdavimi
Kayt: 25 Mays 2006 ye No: 19716
Tarih: Cum Ekm 30, 2009 1:09 am Mesaj konusu:
RichpicH demi ki:
millet okumuyor ki
cevap pragmatist iþte
Ben pek sanmýyorum. ve cümlede yanlýþlýk olduðunu düþünüyorum.
Alnt:
Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptýrýmlarý karakterize eden kuramlarýn tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantý olarak kabul edilse de...
"de" burada baþka bir þekilde olduðu konusunda bir varsayýma gider gibi olmuþ, ama soruyla bitmiþ.
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.