Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki terörist saldýrýlar üzerine, 24 Ekim'deki Beyonce konserini iptal etme kararý aldý.
Kulübün resmi internet sitesinde yapýlan açýklamada, yaþanan geliþmeler üzerine yönetim kurulunun olaðanüstü toplandýðý belirtilerek, ''Yönetim kurulu, toplantý neticesinde, 100. yýl etkinlikleri kapsamýnda 24 Ekim Çarþamba günü saat 20.30'da gerçekleþtirilecek Beyonce konserinin yapýlmamasý kararýný almýþtýr'' denildi.
Açýklamada, konser için bilet alanlara, bilet bedelinin iade edileceði belirtilirken, biletlerini kulüp ya da kulüple ilgili satýþ noktalarýndan alanlarýn, iade iþlemleri için Fenerbahçe Kulübü'ne baþvurmalarý gerektiði, Biletix'ten alanlarýn ise, iade için www. biletix.com internet adresinden bilgi alabilecekleri ifade edildi.
''Ulusumuzun acýsýný paylaþýyoruz, Beyonce konserini iptal ediyoruz'' baþlýklý kulüp açýklamasýnda, ayrýca þu ifadelere yer verildi:
''Hakkari ilimizin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçlerimizi ve sivil vatandaþlarýmýzý hedef alan saldýrýlarý esefle ve nefretle kýnýyoruz. Ulusumuzun acýsýný en derin ve içten duygularla paylaþýyoruz. Fenerbahçe Kulübü olarak terörü bir kez daha lanetliyor, þehitlerimize Tanrý'dan rahmet ve tüm ulusumuza baþsaðlýðý diliyoruz.
Tarihi boyunca çok büyük mücadeleler vermiþ, vatanýný, kanýnýn son damlasýna kadar savunmuþ ve sayýsýz þehit vermiþ ulusumuzun, bu sýkýntýlarý birlik ve beraberlik ve saðduyu ile aþacaðýna, gereken her türlü adýmý korkusuzca atmaktan kaçýnmayacaðýna olan inancýmýz tamdýr.''
fenerbahçeyi bu örnek davranýþýndan dolayý kutluyorum hangi takým olsa eminim ayný þeyi yapardý
Þehitlerimize Allah'tan rahmet aileleri baþta olmak üzerede tüm halkýmýza baþsaðlýðý diliyorum. _________________ ~SimoneSimons~
rosso_relativo Kýdemli - Biþitör
Kayt: 09 Aralk 2005 ye No: 1366
Tarih: Pts Ekm 22, 2007 9:57 pm Mesaj konusu:
olmasý gerekende buydu zaten
þehitlerimizin acýsýný yaþarken eðlenemeyiz _________________ Wendell Phillips
Doðruluk sonsuzluðun güneþidir. Nasýl olsa doðar.
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.