Tarih: Pzr May 13, 2007 9:13 pm Mesaj konusu: kim yalancı
evt arkadaşlar belki bir çoğunuz duymuşsunuz dur bu soruyu ama ben gene sorayım
şimdi iki adam var bunlardan biri hep doğru söyler diyeride hep yalan söyler sizden bu adamlardan hangisini yalancı olduğunu bulmanızı istiyorlar bu adamlara her birine sadece birertanebir soru sorarak yalancının kim olduğunu bulabilirmisinizz
evet tek bir soruyu ikisinede sorma hakınız var o soru nedirrrr
mesut7 Erenet Aktif Üye
Tarih: Sal May 15, 2007 12:54 pm Mesaj konusu:
ben bunu biliyordum simdi aklıma gelmiyor eyvah ne yapacagız yaslanıyoruz
mensur Erenet Bagımlısı
Tarih: Çrş May 16, 2007 7:25 pm Mesaj konusu:
ben sana hatırlatırım mesut kardeş _________________ çeketimi yağmurlara astığımdan beri tehlikeli şirler okur dünyaya sataşırım
mesut7 Erenet Aktif Üye
Tarih: Cmt May 26, 2007 6:24 pm Mesaj konusu:
zahmet olacak sana ama hatırlat yoksa iyice bunadım ya
mensur Erenet Bagımlısı
Tarih: Sal Tem 03, 2007 10:34 pm Mesaj konusu:
kimse bilemeyecek anlaşılan _________________ çeketimi yağmurlara astığımdan beri tehlikeli şirler okur dünyaya sataşırım
riX Emekli Samuray
Tarih: Cum Ağu 08, 2008 2:38 pm Mesaj konusu:
rasgele birisini secerek ben kimim diye sorardım.birisi sürekli doğru söylediği için tanıyacaktır veya bilmiyorum diyecektir.Diğeri yani yalancı olana sormuşşam o da büyük olasılıkla uyduracaktır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.