Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Admin Designer

|
Tarih: Prş Tem 13, 2006 1:55 pm Mesaj konusu: Ayın En Aktif Üyesi Uygulaması |
|
|
Ayın En Aktif Üyesi Uygulaması
- Siz üyelerimizinde bildiğiniz üzere sitemize destek olarak doküman ekleyen üyelerimiz arasından en çok doküman ekleyen üyemizi ayın üyesi seçip ana sayfamızdan duyuruyoruz.
- Ayın En Aktif Üyesi uygulaması artık puan sistemi ile çalışacaktır.
- Ayın En Aktif Üyesi olabilmeniz için sitemizde içerik eklenebilecek sayfalarımıza +puan veren bir özellik yerleştirilmiştir. Yani sitemize ekleyeceğiniz her doküman size + puan kazandıracaktır.
- Yalnız her eklenen içeriğe puan verilmeyecektir.
Sitemizde yararlı ve anlamlı olmak şartı ile sayfalarımıza içerik ekleyeceksiniz.
Örnek: Fıkra, Komik Yazı, arkadaşa tavsiye veya Forumlarda yararlı, bilgilendirici vs. başlıklar açmak veya cevaplar vermek.
- Artı puan veren sayfalarımız içerik eklenen bütün sayfalarımızda mevcuttur.
Bu sayfaların hangilerinin ne kadar puan verdiğini şuan için gizli tutuyoruz.
- Açılmış bir başlığa veya cevaba "Teşekkürler", "Paylaşım için teşekkürler", "iyi", "kötü", "güzel" vs. gibi mesajlar puan olarak sayılmayacaktır. Anlamlı başlık veya cevaplar puan olarak sayılacaklardır.
- Forumda açılmış bütün başlıklar ve cevaplar puan sistemini içermeyecek. Yalnızda yukarıda anlatıldığı üzere anlamlı ve yararlı görülen başlık veya cevaplara editörlerimizce puan verilecektir.
- Sayfalarımıza eklediğiniz içerikler sitede bulunmaları veya yararlı görülmedikleri taktirde verilen puan ile beraber silinecektir. Bu yüzden lütfen içerik eklemeden önce sitede olup olmadığını kontrol ediniz.
- Her eklenen içeriğe puan verilmesi gibi bir şey söz konusu değildir. Kurallara uyulmadan eklenen içeriklerin puanlarını silmeyi veya + olarak puan eklemeyi saklı tutuyoruz.
Erenet.NET Üyelerine Duyrulur...
ErsaT _________________
En son Admin tarafından Pts Arl 04, 2006 9:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 |
|
 |
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör

|
Tarih: Prş Tem 13, 2006 9:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
puan sistemine göre diilde eklenen içeriğe göre değerlendirilirse bence daha anlamlı olur msj sayısına göre yıldız almak gibi olmasın
her msj anlamlı olmuyor dediğin gibi
ve ayrıca sitemizde zaten var olan bir içeriğin tekrar eklenmesi puan almamalı diye düşünüyorum
mesela benim türk yapımı windows sitemizde zaten varmış ben puan almamalıyım varmış çünkü anlamsız olur dimi :smt023 _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
|
|
 |
|
 |
Admin Designer

|
Tarih: Prş Tem 13, 2006 10:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
rosso_relativo demiş ki: |
puan sistemine göre diilde eklenen içeriğe göre değerlendirilirse bence daha anlamlı olur msj sayısına göre yıldız almak gibi olmasın
her msj anlamlı olmuyor dediğin gibi
ve ayrıca sitemizde zaten var olan bir içeriğin tekrar eklenmesi puan almamalı diye düşünüyorum
mesela benim türk yapımı windows sitemizde zaten varmış ben puan almamalıyım varmış çünkü anlamsız olur dimi :smt023 |
Açıklamalarda zaten belirttim. Forumda eklenen mesajlar direkt puana tabi değil anlamlı görülen başlık veya cevaplara tek tek puan veriliyor.
İçerik eklemede de direkt puan vermiyor. Eklenen içerik yönetimce kabul edilip gönderildiğinde +puan haneye yazılıyor. Yani eklenen içerik zaten sistemde var ise silineceği için (Kabul edilmeyeceği için) + puan yazılmıyor.
Genel bir analizden geçtikten sonra seçileceği için puan çok olsa bile az puanlı üyemizde seçilebiliyor. Bu hakkımızı saklı tutuyoruz.
Yani sana Üçüz Üye rütbesi verildiği gibi genel olarak incelenip sonra karar verilecek. _________________ |
|
 |
|
 |

|
Tarih: Prş Tem 13, 2006 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
diğer 2 şahıs canciğer kuzu sarmalarım benim yaa
ersat duyanda beni torpilli üye zannediceek
1 kesssscccciiiiikk ayın en aktif üyesi oldum zateen
şimcikten başlayım çalışmalara o zaman :smt023 _________________ Wendell Phillips
|
|
 |
|
 |
riX Emekli Samuray

|
Tarih: Prş Tem 13, 2006 11:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
sendeki "Üçüz üye" üyelik tarihinden dolayı bence hos yav komik değil gercekten  _________________
 |
|
 |
|
 |

|
Tarih: Cum Tem 14, 2006 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
üyelik tarihinden mi yoksa isimlerde verdiğim diğer 2 isimden dolayı mı bilemiycem ama evet hoş
yıldısa gerek yok ben hep böleeeee kalıyım lütfeeeeeeeeeen
diğer 2 isim benim için önemli dalga geçilse dahi asla silmem o isimleri... :smt023
yoksa beni tavuk gibimmmm yolar o cadılar _________________ Wendell Phillips
|
|
 |
|
 |
sapancali Erenet Müdavimi

Kayıt: 21 Haziran 2006 Üye No: 23063 Nereden: Nereye geldi bu millet ??
|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 12:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
ama bnce sadece forumlarda atılan msj sayısına göre yıldız belirlemek jok sçma |
|
 |
|
 |
Admin Designer

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 3:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
sapancali demiş ki: |
ama bnce sadece forumlarda atılan msj sayısına göre yıldız belirlemek jok sçma |
Yıldız sistemi forum için düşünülmüş bir sistemdir. O yüzden sadece forum da avatar üzerinde yıldız çıkıyor. Site genelinde puan sistemimiz mevcut. _________________ |
|
 |
|
 |
Intel Erenet Müdavimi

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya bn bişii sorcam kaçıncı msj da 4.yıldıza gelcez? |
|
 |
|
 |

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 4:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca ben kimin kaç mesj attıını hala bulamıom |
|
 |
|
 |

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 4:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
sapancali profilden o kişi tarafından gönderilen tüm msjları bulabilirsin _________________ Wendell Phillips
|
|
 |
|
 |

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 4:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
sertac kaç sefer söledi ama yok cahillik işte napcan |
|
 |
|
 |
Admin Designer

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 4:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca ben kimin kaç mesj attıını hala bulamıom |
Lütfen sırf mesaj sayım artsın diyerek cevap yazmayınız. Gereksiz mesajlar silinecektir. Doğal olarak mesaj sayı toplamınızda düşecektir. Bu yüzden lütfen mesaj yazmadan dikkat edelim. _________________ |
|
 |
|
 |

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 4:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
tamam da ben kimin ne kadar msj attını merk ettim için yazdım |
|
 |
|
 |
Admin Designer

|
Tarih: Cmt Tem 15, 2006 4:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
tamam da ben kimin ne kadar msj attını merk ettim için yazdım |
Sadece burdaki mesajın kastedilerek yazılmadı Genel olarak yazılan mesajlar olarak bahsedeldi. Ayrıca şikayet veya öneriler için:
http://www.erenet.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=5
Forumundan başlık açınız.
Başlık amacını yitirmeye başladı. _________________ |
|
 |
|
 |
|