bir adada 40 tane cok guzel bayan yasiyormus bunlarin yanina erkek giremez giren olursada olduruyorlar ve birgun gazetecinin biri adaya geldi dediki siz beni olduruceksiniz ama size bi soru kim cevap verirse o oldursun beni ve kizlarin hic biri cevap veremez sen serbestsin gide bilirsin derler evettt gazeteci kizlara ne sormus? cevap lutfen
bir adada 40 tane cok guzel bayan yasiyormus bunlarin yanina erkek giremez giren olursada olduruyorlar ve birgun gazetecinin biri adaya geldi dediki siz beni olduruceksiniz ama size bi soru kim cevap verirse o oldursun beni ve kizlarin hic biri cevap veremez sen serbestsin gide bilirsin derler evettt gazeteci kizlara ne sormus? cevap lutfen
en çirkininiz kim?
diðer soruya su þekilde cevap vereceðim
1.gün-15
2.gün-15
3.gün-15
4.gün-5
5.gün-0 Toplam 50
þimdi diyeceksiniz "0" tek sayýymýþ gibi neden yazýldý
bende diyeceðim ki sýfýr çift sayý mý neden kabul edilmesin? _________________
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.