Tarih: Cmt ub 07, 2009 12:34 pm Mesaj konusu: Alt + Print Screen ile Ekran Görüntüsü Almak
+
"Print Screen" ile görüntü almayý belki bir çoðumuz biliyordur. Fakat "Alt + Print Screen" tuþu ile ekran görüntüsünü almayý belki pek çok kimse bilmiyordur. (1 gün önceden bende bilmiyordum)
Sadece "Print Screen" tuþuna bastýðýmýzda komple ekran görüntüsü alýnýrken, "Alt + Print Screen" tuþu ile aldýðýmýz görüntü o an açýk olan pencerenin görüntüsünü alýyoruz.
Pencere görüntüsü almak istediðimde ekranýn tam görüntüsünü alýp Photo Shop programý ile açýp pencerenin görüntüsünü keserek alýyordum. Bu kýsa yol çok iþime yarayacak. Bu özelliði bilmeyenler varsa ve iþine yarayacaklar için yazdým.
"Print Screen" tuþu ile alýnmýþ ekran görüntüsü
"Alt + Print Screen" ile alýnmýþ ekran görüntüsü _________________
Intel Erenet Müdavimi
Kayt: 25 Mays 2006 ye No: 19716
Tarih: Sal ub 24, 2009 9:43 pm Mesaj konusu:
Ben Print Screen Deluxe programýný kullanýyordum onda otomatik kayýtta var daha güzel.
Ama bu da iyi bir alternatif bilgi için teþekkürler.
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.