Tarih: Pr Au 30, 2007 12:43 am Mesaj konusu: nasýl artar?
bir toplantý ve çocuklar masada oturuyorlar (10 kiþi)ve baþlamadan önce meyve servis ediliyor!
ortaya büyükçe bir tabak, içinde de kiþi baþý birer tane (yani 10 adet) elma geliyor. Fakat herkes payýný aldýgý halde tabakta hala bir elma var
nasýl? _________________
maverick41 Erenet Upload Team
Kayt: 20 Mays 2007 ye No: 48118
Tarih: Pr Au 30, 2007 10:36 am Mesaj konusu: Re: nasýl artar?
riX demi ki:
bir toplantý ve çocuklar masada oturuyorlar
yani toplantý 1 kiþi, çocuklar 9 kiþi 10 elmadan 9 unu çocuklar eþit olarak paylaþýyorlar ama toplantý elma yiyemeyeceði için onun payý masada kalýyor _________________ ~SimoneSimons~
mensur Erenet Bagýmlýsý
Kayt: 25 Eyll 2006 ye No: 35480 Nereden: ankara
Tarih: Pr Au 30, 2007 12:38 pm Mesaj konusu:
bir adam meyve yemiyor diyor ben gelmeden yemiþtim bir daha yiyemem _________________ çeketimi yaðmurlara astýðýmdan beri tehlikeli þirler okur dünyaya sataþýrým
rosso_relativo Kýdemli - Biþitör
Kayt: 09 Aralk 2005 ye No: 1366
Tarih: Cmt Eyl 01, 2007 12:08 am Mesaj konusu:
mysticc buna benzer bi soru sormuþtu sanki
http://www.erenet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1553
bunda da sonuncuya tabakla veriyoruz galiba elmayý tabakta yine 1 elma oluyo
bu sitenin her tarafýný karýþ karýþ biliyorum buldum yine aradýðýmý _________________ Wendell Phillips
Doðruluk sonsuzluðun güneþidir. Nasýl olsa doðar.
riX Emekli Samuray
Kayt: 01 Mays 2005 ye No: 3 Nereden: Uji
Tarih: Cum Au 08, 2008 2:31 pm Mesaj konusu:
erenet arama motoru gibisin yaa.ama ben bu soruyu sorup kacmýsým
"rossonun verdigi köprü... benzer soruda oldugu gibi -son payýný alan kiþi payýný tabakla birlikte alýyor."
rosso_relativo Kýdemli - Biþitör
Kayt: 09 Aralk 2005 ye No: 1366
Tarih: Cum Au 08, 2008 10:15 pm Mesaj konusu:
Erenet arama motoru mu ErsaT bu iyi biþey mi
cümleyi ikiye bölüyorum ve mersi Rikimarucum diyorum
( Erenet arama butonu ile bariz sorunum var ) _________________ Wendell Phillips
bende zaten arama motoru kýsmýna mersi demiþtim
Erenetin arama motoruda çalýþmaya baþlamýþ bu arada
son biþey daha kilit üzerine kaç mesaj yazdýk samuray gelip haþlamasýn bizi _________________ Wendell Phillips
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.