Tarih: Pzr May 13, 2007 9:13 pm Mesaj konusu: kim yalancý
evt arkadaþlar belki bir çoðunuz duymuþsunuz dur bu soruyu ama ben gene sorayým
þimdi iki adam var bunlardan biri hep doðru söyler diyeride hep yalan söyler sizden bu adamlardan hangisini yalancý olduðunu bulmanýzý istiyorlar bu adamlara her birine sadece birertanebir soru sorarak yalancýnýn kim olduðunu bulabilirmisinizz
evet tek bir soruyu ikisinede sorma hakýnýz var o soru nedirrrr
mesut7 Erenet Aktif Üye
Kayt: 30 Austos 2006 ye No: 32835
Tarih: Sal May 15, 2007 12:54 pm Mesaj konusu:
ben bunu biliyordum simdi aklýma gelmiyor eyvah ne yapacagýz yaslanýyoruz
mensur Erenet Bagýmlýsý
Kayt: 25 Eyll 2006 ye No: 35480 Nereden: ankara
Tarih: r May 16, 2007 7:25 pm Mesaj konusu:
ben sana hatýrlatýrým mesut kardeþ _________________ çeketimi yaðmurlara astýðýmdan beri tehlikeli þirler okur dünyaya sataþýrým
mesut7 Erenet Aktif Üye
Kayt: 30 Austos 2006 ye No: 32835
Tarih: Cmt May 26, 2007 6:24 pm Mesaj konusu:
zahmet olacak sana ama hatýrlat yoksa iyice bunadým ya
mensur Erenet Bagýmlýsý
Kayt: 25 Eyll 2006 ye No: 35480 Nereden: ankara
Tarih: Sal Tem 03, 2007 10:34 pm Mesaj konusu:
kimse bilemeyecek anlaþýlan _________________ çeketimi yaðmurlara astýðýmdan beri tehlikeli þirler okur dünyaya sataþýrým
riX Emekli Samuray
Kayt: 01 Mays 2005 ye No: 3 Nereden: Uji
Tarih: Cum Au 08, 2008 2:38 pm Mesaj konusu:
rasgele birisini secerek ben kimim diye sorardým.birisi sürekli doðru söylediði için tanýyacaktýr veya bilmiyorum diyecektir.Diðeri yani yalancý olana sormuþþam o da büyük olasýlýkla uyduracaktýr.
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.