Erenet.NET içerik; animasyon, oyun, telefon şakaları, çizgi film, komik yazılar
Erenet Erenet Erenet
Erenet 3 Boyutlu Oyunlar Erenet
Erenet Erenet Erenet
Erenet Erenet Erenet Erenet
Erenet Ana Sayfa Erenet Flash Animasyonlar Erenet Flash Oyunlar Erenet Çizgi Filmler Erenet Fıkralar Erenet Komik Resimler Erenet Komik Filmler
Erenetoyun
Erenet.NET - Flash animasyonlar, telefon şakaları, çizgi film ve flash oyunlar ile hizmet veriyor.
23 Ağustos 2025, Cumartesi 13:44:22
  Giriş Yap veya Üye Ol (Ücretsiz)
  Mesaj Panosu   |  Arama   |  Üye Listesi   |  SSS   |  Profil   |  Özel Mesajlar   |  Giriş 

Okul hayatımda öğretmenlerimden hiç dayak yemedim! Ya SİZ

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> Erenet Genel Forum
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mahmutsen81
Erenet Öğretmeni

Üye No: 47702
Nereden: İzmir-Diyarbakır

MesajTarih: Pzr Hzr 10, 2007 3:14 pm    Mesaj konusu: Okul hayatımda öğretmenlerimden hiç dayak yemedim! Ya SİZ Alıntıyla Cevap Ver

Başlık pek inandırıcı dimi! Wink

Şahsen 1.Sınıftan 8.Sınıfa mutemadiyen fırça ile sopa arasında ayarında dayağı Düverim yemişimdir. Şu öğretmenler yok mu öğretmenler diyemicem kimse kusura bakmasın çünkü ben benim gibi bir öğrenciye dayanamazdım herhalde, yemediğim halt kalmamıştır okulda. Ha bu bir tarafa meslektaşlarıma leke süremem Wink Holley

Peki ya siz hiç dayak (kulak çekme, favoriye asılma, cetvel ile karış ölçme, bir tokat atma vb bunlarda dahil...) yediniz mi? Yediyseniz sebepleriyle birlikte düşüncelerinizi de merak ediyorum.

ŞİDDETE HAYIR
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Admin
Designer

Üye No: 2
Nereden: Erenet

MesajTarih: Pzr Hzr 10, 2007 3:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de hiç yemedim desem inandırıcı olurmu Laughing
Lise 2 de Nöbetci öğrenciydim, arkadaşların baskısı ve kendi öğrencilik hislerime dayanarak çıkış zillerini 5 dakika erken çalmışım, müdür geldi ve tuttu kulağımdan sağa sola sallayarak az hırpaladı. Bu dayak ilk ve sondu Laughing

Çaldığımız zil otomatik melodili zillerden değildi, hani hababam sınıfındaki hafizenin koştura koştura çaldığı zil varya ondan dı Mr. Green

Sırf bu yüzden hiç sevmedim o müdürü (Matematik öğretmeniydi aynı zamanda Laughing )
rosso_relativo
Kıdemli - Bişitör
Kıdemli - Bişitör

Üye No: 1366

MesajTarih: Pzr Hzr 10, 2007 3:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şiddete hayır tabiki

öğrencilerin konuşma hakkını ellerinden alan öğretmenleri hiç sevmem HIH
belki o sırada komik bişi geldi aklımıza krize girdik ve arkadaşlarımıznan paylaşmak istiyoruz ne diye vuruyosun ki
bi de neymiş efendim sınıfı kaynatıyomuşuz
ben dayak yedim mi Question
ımmmm bilmem sizce
(kızlar zaten fazla dayak yemio cinsiyet avantajı Very Happy )

Başa Dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maverick41
Erenet Upload Team

Üye No: 48118

MesajTarih: Pzr Hzr 10, 2007 7:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk defa 1. sınıfta dayak yemiştim öğretmenin sorduğu soruyu bilemediğim için soora gittim babama sölemiştim hemen okulun çok yakınında çalışıodu konuştu öğretmenle kadın gelip benden özür dilemişti Laughing
bi de lise2 de yemiştim beden hocasından dışarda millet top oynarken biz dersten kaçıp dondurma almaya gitmiştik gelince de hoca elimize anahtarla vurmuştu çok acımıştı ama onun da hesabı soruldu tabii Wink hiç bir öğretmenin hiç bir koşulda öğrencisine dayak atmaya hakkı olamaz bence
pcturk
Erenet Bagımlısı
Erenet Bagımlısı

Üye No: 45829
Nereden: Bilgisayarın Başından

MesajTarih: Pzr Hzr 10, 2007 10:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kaçıncı sınıfta tam hatırlamıyorum ama sanırım 3. sınıfta olacaktı
öğretmen dediki kitaplarınızı çıkarın bakalım kapladınız mı diye sordu herkes çıkardı bende hepsini kaplamıştım ama üşengeçlikten 3 kitabımı kaplamayı unutmuşum neyse sıra bana geldi bende öğretmen alttaki kitaplara bakmaz diye bütün kitapların altına kıyısına sakladım öğretmen üstte baktı tam benden gidiyorduki kitaplar yığıldı alttaki kitabı gördü o zaman bi tokat yemiştim birde 5. sınıfta öğretmen yazılıları okumuşyordu hangi yazılıyı okuyorsunuz diye sordum öğretmen birde o zaman bana vurmuştu bunlardan beri öğretmenlere gıcık kaparım şiddet uygulamayın yaa öğrencilerinizi kendinize gıcık edersiniz onu diyiyim...
 Başa Dön
Intel
Erenet Müdavimi
Erenet Müdavimi

Üye No: 19716

MesajTarih: Pts Hzr 11, 2007 2:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben Bikee Hasta Olduğum İçin Fen Ödevini Yapamamıştım(7.Sınıftayken Bu)Hocada GElip Kafama Kitapla Vurmuştu BEnde Ona İnat Olsun Diye Alıp ÇAntamı Çıkmıştım Very Happy KAçtım Yane Ama Sonra Yakalanınca Konuştular Annemler Falan ÖZür Diledi Falan Yemedi Sonra Bi Daha Vurmak Very Happy Ama O Zamandan Beri Gıcığım Hocaya.
 Başa Dön
gmnd
Developer
Developer

Üye No: 4
Nereden: Merkez

MesajTarih: Pts Hzr 11, 2007 7:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlköğretim 5. sınıfta nöbetçi olmuştum. (İlkokullarda sadece 5. sınıflar nöbetçi oluyordu)

Ramazan ayıydı. Veliler sınıf öğretmenine yalakalık olsun diye yemek getiriyordu. Birkaç tanesi içeri girdi. Müdür yardımcısı vahşi hatun gelip "içeri alma bir daha" dedi. Ben de görev aşkının verdiği gazla "tamam öğretmenim" dedim. (o sıralar henüz "hocam" demiyorduk)

Sonra birkaç kişi daha geldi. "Alamam sizi" dedim , "alacaksın" dediler , "alamam ısrar etme teyze" dedim , "bak nefis böreğim var" dedi , dayanamadım aldım içeri. O anda müdür geldi, "ne diye içeri aldın lan bunları eşek sıpası ya içinde bomba varsa" deyip suratıma bir tokat attı ki hala unutamam bu tokatı.
pcturk
Erenet Bagımlısı
Erenet Bagımlısı

Üye No: 45829
Nereden: Bilgisayarın Başından

MesajTarih: Pts Hzr 11, 2007 7:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gmnd demiş ki:
İlköğretim 5. sınıfta nöbetçi olmuştum. (İlkokullarda sadece 5. sınıflar nöbetçi oluyordurdu)

BENDE 4. SINIFTA NÖBETÇİ OLMUŞTUM...
 Başa Dön
mahmutsen81
Erenet Öğretmeni

MesajTarih: Pts Hzr 11, 2007 11:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ersat demiş ki:
Lise 2 de Nöbetci öğrenciydim, arkadaşların baskısı ve kendi öğrencilik hislerime dayanarak çıkış zillerini 5 dakika erken çalmışım, müdür geldi ve tuttu kulağımdan sağa sola sallayarak az hırpaladı.

Sırf bu yüzden hiç sevmedim o müdürü (Matematik öğretmeniydi aynı zamanda Laughing )

Müdürü sevme tamam ama matematik öğretmenini karıştırmasaydın ne güzel olacaktı, oysa onlar ne şirin ne tatlı şeylerdir dimi? sade gülüş Dayak taraftarı değilim yanlış anlamayın, sadece olaylara bir de bu taraftan bakılmasını sağlamak istiyorum.
Bu arada manuel ziller hala mevcut, yazık ki Sad

rosso demiş ki:
öğrencilerin konuşma hakkını ellerinden alan öğretmenleri hiç sevmem HIH
belki o sırada komik bişi geldi aklımıza krize girdik ve arkadaşlarımıznan paylaşmak istiyoruz ne diye vuruyosun ki
bi de neymiş efendim sınıfı kaynatıyomuşuz
ben dayak yedim mi Question
ımmmm bilmem sizce
(kızlar zaten fazla dayak yemio cinsiyet avantajı Very Happy )

Eğitimde mutlaka kişisel haklara ve bu haklara sahip çıkma yolunda fikir paylaşımına dikkat edilmeli ancak iletişimde zamanlamanın önemine de dikkat etmek gerekir dimi?
Mesela tam konunun en heyecanlı yerindesin konu ile ilgili bir soru karşısında söz isteyen bir öğrenci ne diyor, Hocam camı açabilirmiyim? Gızarım
Bu arada kadın erkek eşitliğine her zaman dikkat etmişimdir Wink

maverick41 demiş ki:
...öğretmen özür dilemişti...
onun da hesabı soruldu tabii Wink hiç bir öğretmenin hiç bir koşulda öğrencisine dayak atmaya hakkı olamaz bence

Özür dilemek bir büyüklüktür, öğrenci de öğretmen de sonuçta bir insan mutlaka hatalar olabilir, önemli olan bunları kabullenebilmekte!
Bir öğretmen öğrencisinden çok şeyi öğrenir, hayatı öğrenir daha doğrusu bunu bilmekte fayda var. Bir de saymazsan sevilmezsin, sevmezsen sayılmazsın. Öğretmenleri genellemek yanlış, onun da hesabı soruldu derken düşmandan bahseder gibisin Sad
Öğretimde dayağın yeri olmaması gerekir, ben de katılıyorum.

pcturk demiş ki:
şiddet uygulamayın yaa öğrencilerinizi kendinize gıcık edersiniz onu diyiyim...

Uygulanan her türlü kuralın, sertliğin(şiddet demiyorum!) bir açıklaması vardır, bunu öğrencilerimle paylaştığımda pek sorun olmuyor. Önemli olan her öğrencinin beni sevmesi değil saygı göstermesidir, önce bunu beklerim.
sertaç demiş ki:
...Ödevini Yapamamıştım...

yanlış veya yanıtlanamayan bir soru, yapılmayan ödev vb için öğrenciyi cezalandırmam. Çünkü yapılmayan ödev öğrencinin kendine zarar verir.

gmnd demiş ki:
...Sonra birkaç kişi daha geldi. "Alamam sizi" dedim , "alacaksın" dediler , "alamam ısrar etme teyze" dedim , "bak nefis böreğim var" dedi , dayanamadım aldım içeri. ...

Düzencilik yapmışsın canım, börek=dayak olmuş ya hiç biri ya da hepsi Wink
maverick41
Erenet Upload Team

Üye No: 48118

MesajTarih: Sal Hzr 12, 2007 12:34 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maverick41 demiş ki:
...öğretmen özür dilemişti...
onun da hesabı soruldu tabii Wink hiç bir öğretmenin hiç bir koşulda öğrencisine dayak atmaya hakkı olamaz bence

Özür dilemek bir büyüklüktür, öğrenci de öğretmen de sonuçta bir insan mutlaka hatalar olabilir, önemli olan bunları kabullenebilmekte!
Bir öğretmen öğrencisinden çok şeyi öğrenir, hayatı öğrenir daha doğrusu bunu bilmekte fayda var. Bir de saymazsan sevilmezsin, sevmezsen sayılmazsın. Öğretmenleri genellemek yanlış, onun da hesabı soruldu derken düşmandan bahseder gibisin Sad
Öğretimde dayağın yeri olmaması gerekir, ben de katılıyorum.

tabiki düşmandan bahsetmiyorum yasal olarak da öğretmenlerin öğrencilere dayak atma hakları yok tüm sınıfça bize yapılan bu haksızlığa karşılık vardik ondan bahsetmek istemiştim Wink
RenkyoK
Erenet Yeni Üye
Erenet Yeni Üye

Üye No: 48205

MesajTarih: Sal Hzr 12, 2007 3:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yağmurlu bir cuma günüydü sade gülüş bu nedenle İstiklal Marşı nı binanın içinde okuyacaktık tabi herzamanki gibi bir curcuna sade gülüş öğretmende sıraya geçmemizi söylüyordu kimse dinlemeyince sırayla tokat atmaya başladı (sadece erkeklere) o arada arkadaşın birisi itince bende araya karışıp bir tokat yemiştim ilk ve son okul dayağım bu oldu
 Başa Dön
riX
Emekli Samuray
Emekli Samuray

Üye No: 3
Nereden: Uji

MesajTarih: Sal Hzr 12, 2007 11:43 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende sikayetciyim onlardan bir ögretmen eger akıl ve deneyim olarak kücücük ögrencileri alt edemiyorsa ve meslegini yapamayacak kadar tembellesip yorulduysa bu onun sucudur...(Egitim ,ögretim)Aile ve okul bir arada egitirler ögrencilerini (cocukta bir azmansa tabi bir araya gelip veli+ögretmen bir cözüme ulasmalı) eger cocugun hayatı boyunca kullanacagı temel egitim sadece evde verilecekse zaten okula gitmesine gerek yoktur...3+5 cümlenin ögeleri fasa fiso zaten... Wink
Bizde bir Matematikci vardı yanından gecerken konusanlar susardı ve derslerinde kimse baska seylerle ilgilenmezdi, fakat bir kulak bile cekmemisti gördügüm kadarıyla...
Bence ögretmenler ne sebeple olursa olsun dayak atmamalı bir fiske bile olsa o cocugu etkiliyor gerci olmadı ama yarın birgün bir psikopat katil olurda seri cinayetler islersem suclusu ilkokul ögretmenimdir...dayakta baş sabitciydi kendisi Evil or Very Mad

S:sevgili riX; hic okul hayatında dayak yedin mi?
C:OF Offf o kadar Vaktin var mı ...
sapancali
Erenet Müdavimi
Erenet Müdavimi

Üye No: 23063
Nereden: Nereye geldi bu millet ??

MesajTarih: Sal Hzr 12, 2007 2:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de hatırladıgım kadarıyla 3 tane yemiştim.
Biri ilkokul 2 de müzik defterimi getirmediğim sebebiyle şiddetli bir tokat.
ikincisi cocugun birine vurmus muyum ne yapmışsam beden hocamdan bi tokat

üçüncüsü ise en çok güldüğüm anım Din öğretmenim ciddi olmasını beceremiyorsa benim sçum ne Very Happy Yanımda da baktıgım zman sebepsiz gülebilecegim arkadaslarım var en ii arkadaslarım.Biz kıkırdarken oglum dinle yeter be yeteeer diye bağırdı ve suratı kıpkırmızı oldu.Tabi biz koptuk sesli sesli gülüoz. Very Happy en çok dayagı ben yedim çkın dışarı çıkıın derken beni sandalyeden kroşeyle yere indirdi zekam zemine etki tepki yaptı ve ben baygınlık geçirdim Very Happy diger 2 arkadas kolumdan tuta tuta sınıftan cıkarmıslar.2-3 dk sonra ayıldım gülmeye başladım falan felan feci dayak yemiştim ama yine de güzeldi Very Happy
 Başa Dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mahmutsen81
Erenet Öğretmeni

MesajTarih: Sal Hzr 12, 2007 9:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ülkemizde malesef bilinçli ebeveynler çok az, kırsal kesimde ayrı bir dert şehir merkezlerinde ayrı bir dert. İlginin ayarsızlığı mevcut bünyelerinde.

Tabi ben bir öğretmen olarak arkadaşlarımı koruyorum ancak bu camiamızın mükemmel olduğunu göstermez. Öğretmen olabilmek bilim bilmekten çok bilimi aktarabilmektir, olumlu davranışlara sahip çıkıp olumsuzlara karşı tepkili olup ortadan kaldırıcı çözümler üretmektir. Kendi adıma işin aslını söyleyecek olursam ilk planda matematik hiç umrumda değil, önce bir öğrenciye insani değerleri aktarmaya çalışıyorum. Bazen benim de hatalarım oluyor, sertliklerim oluyor. Üzülüyorum, akşam eve geldiğimde vicdan azabı çekiyorum ama şu bir gerçek bugüne kadar sert bir davranışımdan ötürü benden nefret eden bir öğrenci görmedim. Çünkü sevgiyi hiçbir zaman eksik etmiyorum, her anımda bir baba gibi abi gibi, ha bu şu demek değil, sertliğe varım çözüm budur!
Yalnız şunu belirteyim, bu meslekte ne kadar iyi olursanız, dürüst olursanız o kadar başınıza iş açılıyor, bugüne kadar ben bunu gördüm umarım bundan sonra görmem.
 Başa Dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> Erenet Genel Forum Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Erenet Forum

En Güzel 3D Oyunlar 3doyunlar.net Sitesinde | Ana Sayfa | Forum | Arama | Üyeler |

Bilgi Dağarcığı: Sallanan sandalyede hiç durmadan sallanma rekoru 440 saattir.

Günlük BurçlarGünün SözüOyun HileleriPosta KodlarıReklamİletişimKullanım Koşullarıİstatistik

Erenet.NET'in içerik kod yazılımının bir kısmı PHP sitesine aittir. Design: Erenet.info
(IP) Copyright © 2005 by Erenet.NET

Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir

Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz.
3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz.
Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.

Bu sayfanın uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
E-Posta

Tanıtımı Kapat X

Reklamı Göster