Kayıt: 25 Temmuz 2006 Üye No: 28098 Nereden: bandırma(Artık ANKARA)
Tarih: Cum Şub 09, 2007 3:45 am Mesaj konusu:
eeeee sen soruya olmasa da bi yanıt verdin ama _________________ Ne FaŞiZm Ne KoMüNiZm YaŞaSıN ErOtİzM...
Admin Designer
Tarih: Cum Şub 09, 2007 3:59 am Mesaj konusu:
[Parantez içinde verdim ama] _________________
sapoo Erenet Yeni Üye
Tarih: Cum Şub 09, 2007 7:55 am Mesaj konusu:
offf bn o parayı bulsam:S çılgına dönerim valla ama malesef parayı polise wermem gerekir vicdanım sızlar valla:D:
mensur Erenet Bagımlısı
Tarih: Pzr Şub 11, 2007 3:32 am Mesaj konusu:
ben kaybetimm ama o kadar değil daha azdııııııııııı _________________ çeketimi yağmurlara astığımdan beri tehlikeli şirler okur dünyaya sataşırım
DepresseD Erenet Yeni Üye
Kayıt: 09 Şubat 2007 Üye No: 46551 Nereden: Satılık Kalpler Şehri
Tarih: Pzr Şub 11, 2007 6:25 am Mesaj konusu:
ErsaT demiş ki:
yelizdogan demiş ki:
eğer düşüreni görürsem peşinden koşar veririm ama samimiyim eğer görmessem kumbarama atarım yada sinemaya giderim
10.000YTL demiş. Kumbaraya sığarmı sence
10.000-YTL bulsam çevreme bakarım ve boş bir yer bulur otururum. Bir iki saat orda beklerim. Çevrede birşeyler arayan birilerini görürsem sorardım ne arıyorsunuz diye ve doğru kişi yi bulduğumda sahibine teslim ederdim. Eğer gelmez ise en yakın karakola gidip bu parayı bırakır ve bıraktığıma dair işlemleri yaptırırdım.
ben arsata kayılıyorumm
Intel Erenet Müdavimi
Tarih: Pzr Şub 11, 2007 10:10 am Mesaj konusu:
ErsaT demiş ki:
yelizdogan demiş ki:
eğer düşüreni görürsem peşinden koşar veririm ama samimiyim eğer görmessem kumbarama atarım yada sinemaya giderim
10.000YTL demiş. Kumbaraya sığarmı sence
10.000-YTL bulsam çevreme bakarım ve boş bir yer bulur otururum. Bir iki saat orda beklerim. Çevrede birşeyler arayan birilerini görürsem sorardım ne arıyorsunuz diye ve doğru kişi yi bulduğumda sahibine teslim ederdim. Eğer gelmez ise en yakın karakola gidip bu parayı bırakır ve bıraktığıma dair işlemleri yaptırırdım.
Bunu Yaparsında Sokaktaki Hemen Hemen Herkes Para Benim Der
Ben Olsam Arardım Sahibini 10.000YTL Nedemek Napıyim Okadar Parayı 10Ytl Falan Olsa Atardım Cebe
pcturk Erenet Bagımlısı
Kayıt: 30 Ocak 2007 Üye No: 45829 Nereden: Bilgisayarın Başından
Tarih: Çrş Mar 07, 2007 7:08 pm Mesaj konusu:
Ben Adamı Bulamassam Karakola Giderim Veya Bir Yerde Oturur Bir Şey Arayan Adama Sorar Doğru Kişiyse Veririm Yada Hiçbirini Yapamassam Hayır İşinde Kullanırım Öğreniğin Fakire Verirdim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bilgi Dağarcığı: ABD'de, yasları 20 ile 29 arasında olan zenci erkeklerin üçte biri ya hapiste ya da gözaltında tutulmaktadır. Ortalama bir erkek, hayatinin 3350 saatini traş olmak için harcar.
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.