Tarih: r Ksm 08, 2006 9:07 pm Mesaj konusu: Fenerbahçe - Galatasaray Kim Yener?
Fenerbahçe - Galatasaray Kim Yener?
Fenerbahçe - Galatasaray maçý nasýl sonuçlanýr?
Bana göre fenerbahçe yener. Sizin düþüncelerinizi bilemem size kalmýþ. _________________ nankör insan herþeyin fiyatýný bilen,hiç bir þeyin deðerini bilmeyendir
http://www.burhanilme.blogspot.com
gokdere66 Erenet Bagýmlýsý
Kayt: 07 Ekim 2006 ye No: 36619 Nereden: Tr_Sakarya
Tarih: r Ksm 08, 2006 9:27 pm Mesaj konusu: gs-fb
Ne yalan söylim benimde düþüncem Fener'den yana AMA Galatasaray'da öyle boþ takým deðil yani; Ç.Rize'ye karþý oynanan maçta 2. yarýyý izleyenler bilir: adeta maç 2. yarýda Rize ceza sahasýnýn içinde geçti; 60 tane mi ne orta açýldý, 23 þut var ama son vuruþ bir türlü yok. Fener maçýnda Ümit'in oynamasý son vuruþlarda olan eksikliði kapatýr diye düþünüyorum.
Neticede; favorim Fenerbahçe olmasýna karþýn Galatasaray'dan da bir galibiyet gelmesi hiç sürpriz olmaz. _________________
rosso_relativo Kýdemli - Biþitör
Kayt: 09 Aralk 2005 ye No: 1366
Tarih: Sal Ksm 21, 2006 5:46 pm Mesaj konusu:
umarým yeneriz
ben Beþiktaþ derbisini de kesin kazanýrýz diye düþünmüþtüm ama _________________ Wendell Phillips
Doðruluk sonsuzluðun güneþidir. Nasýl olsa doðar.
sapancali Erenet Müdavimi
Kayt: 21 Haziran 2006 ye No: 23063 Nereden: Nereye geldi bu millet ??
Tarih: Sal Arl 12, 2006 9:16 pm Mesaj konusu:
2-1 yeneriz
pcturk Erenet Bagýmlýsý
Kayt: 30 Ocak 2007 ye No: 45829 Nereden: Bilgisayarýn Baþýndan
Tarih: Pr ub 01, 2007 8:10 am Mesaj konusu:
Tabikide Hep Gs Hep Gs
feyza Erenet Yeni Üye
Kayt: 25 Ocak 2006 ye No: 5662
Tarih: r Arl 07, 2011 5:17 pm Mesaj konusu: Galatasaray Fenerbahçe Maçý Ne olur?
Tabiki fenerbahçe her zamanki gibi galatasaray'ý yenecek
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.