kısa zamanda en fazla başlığı kilitlenen üye dalında "kaktus"ü aday olarak gösteriyorum ne dersin sercan alır mı ödülü _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Admin Designer
Tarih: Pts Ekm 02, 2006 11:57 pm Mesaj konusu:
Alır gibi _________________
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 2:38 am Mesaj konusu:
Erenetten en fazla düşen üye ödülü benim kimseciklere vermem hakettim ben _________________ Wendell Phillips
Admin Designer
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 3:15 am Mesaj konusu:
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 8:00 am Mesaj konusu:
rosso_relativo demiş ki:
Erenetten en fazla düşen üye ödülü benim kimseciklere vermem hakettim ben
emin misin?Ben de varım aday. _________________ Ne FaŞiZm Ne KoMüNiZm YaŞaSıN ErOtİzM...
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 11:22 am Mesaj konusu:
çenemizden bıktı site sanırım Osman
ama çok sinir bozucu bi durum ya Ersat elindeki programları site üyelerine dağıtman gerekecek korkarım ki _________________ Wendell Phillips
Admin Designer
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 1:38 pm Mesaj konusu:
Firefox Browseri Kurun(Bazı sayfalarda bozukluklar oluyor ama düzelcek ): http://mozilla.org.tr
http://download.ccleaner.com/ccsetup133.exe
Bu programı indirin. Internet den indirdiğiniz bütün dosyaları cooki eleri temizliyor. Birde bununla bilgisayarınızı temizleyin.
Son sürümü Türkçe destekliyor kurarken Türkçe seçeneğini seçin.
Analiz deyin sonra Temizliğe başla de sonra da uygulamalar kısmında aynı işlemi tekrarlayın.
Daha sonra tekrar siteye tekrar giriş yapın. Düzelmesi gerekir. Sorun devam edersede Duyuru ve istekler bölümünden veya özel mesaj veya iletişim bölümünden bildirin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bilgi Dağarcığı: ABD'de, yasları 20 ile 29 arasında olan zenci erkeklerin üçte biri ya hapiste ya da gözaltında tutulmaktadır. Ortalama bir erkek, hayatinin 3350 saatini traş olmak için harcar.
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.