Erenet.NET ierik; animasyon, oyun, telefon akalar, izgi film, komik yazlar
Erenet Erenet Erenet
Erenet 3 Boyutlu Oyunlar Erenet
Erenet Erenet Erenet
Erenet Erenet Erenet Erenet
Erenet Ana Sayfa Erenet Flash Animasyonlar Erenet Flash Oyunlar Erenet izgi Filmler Erenet Fkralar Erenet Komik Resimler Erenet Komik Filmler
Erenetoyun
Erenet.NET - Flash animasyonlar, telefon akalar, izgi film ve flash oyunlar ile hizmet veriyor.
16 ubat 2026, Pazartesi 01:23:31
  Giri Yap veya ye Ol (cretsiz)
  Mesaj Panosu   |  Arama   |  ye Listesi   |  SSS   |  Profil   |  zel Mesajlar   |  Giri 

BÝR TÜRK VAMPÝRÝNÝN MACERALARI

Yeni Balk Gnder   Cevap Gnder    Erenet.NET Forum Ana Sayfas -> Komik Yazý ve Olaylar
nceki balk :: Sonraki balk  
Yazar Mesaj
ersan1019
Erenet Yeni Üye
Erenet Yeni Üye

Kayt: 10 Temmuz 2006
ye No: 25942
Nereden: Sapancadan nereden olacak.

MesajTarih: Sal Au 29, 2006 3:22 pm    Mesaj konusu: BÝR TÜRK VAMPÝRÝNÝN MACERALARI Alntyla Cevap Ver

ersan1019
Alnt:
1.Gün: Of ulan of bu memlekette vampir omak ne zormuþ be. Hoþ ne kolay ki. Ulan birinin kanýný emiyim diyorum adamlardaki kan gýrlaðýmdan geçmez be. Adamlar bir deri bir kemik. Hayýr kanlarýný emecem bir damla gelmez. Ama öküzlük bende teyzeoðlu beni Amerika'ya çaðýrdý. Gel oðlum burasý çok kýyak yer her gün kan emer dururuz üstelik burada obezite sorunu var kan desen oluk oluk. Ama ben ne yaptým kýytýrýk bir avcýdan týrstým gitmedim. Neyse artýk olan oldu. Baþýmýzýn çaresine bakacaz.

2.Gün: Ulan Muhittin seni kalbine deðil g***ne kazýk sokacam be! Muhittin kim mi? Bizim vampir elemanlardan birisi. Sözümona bize kan getiriyor. Yani insanýn sütçüsü neyse bizim kancýmýz o ama **** kana salça katýyor. içim dýþým salça oldu be. Ulan salak vampirliðinde içine ettin. Biz kan emiyoruz salça deðil lavuk. hayýr ibneyi ýsýracam bu bizim vampirlik raconumuza ters. ama bir daha yapsa kazýðý sokacam ibneye.

3.Gün: Yok abi bu ülkede yaþanmaz. Geçen gün Fenerbahçe Galatasaray maçý vardý. Bizim elemanlarýn aklýna uyduk maça gittik. Sözde kavga çýkartýp birini kaçracaz ve kanýný emecez. Lan arkadaþ kavgayý çýkarttýk ama çýkartmaz olaydýk hurra millet bir hucüm etti canýmý zor kurtardý ama bizim Þevket vampir toz oldu. Kalbine döner býçaðý aldý garibim hühhühü SadSadSad
 Baa Dn
Kullanc profilini gr zel mesaj gnder
mysticc
Erenet Özel Üye
Erenet Özel Üye

Kayt: 25 Temmuz 2006
ye No: 28098
Nereden: bandýrma(Artýk ANKARA)

MesajTarih: Sal Au 29, 2006 3:48 pm    Mesaj konusu: Alntyla Cevap Ver

ayyy yazýk yaa sopa yemiþler fenerbahçe galatasaray maçýnda yerler tabiii Very Happy Very Happy Very Happy gelselerdi buraya biz werirdik sewe sewe demi arkadaþlar burda büsürü kiþi var herkes gönüllü olarak verir demi benden baþka 30000 küsür üye var burda istediðinin kanýný emebilir benden baþkaa Very Happy Very Happy

Baa Dn
Kullanc profilini gr zel mesaj gnder
riX
Emekli Samuray
Emekli Samuray

Kayt: 01 Mays 2005
ye No: 3
Nereden: Uji

MesajTarih: Cum Eyl 01, 2006 5:20 am    Mesaj konusu: buradan devam Alntyla Cevap Ver

ersan1019
Alnt:
6.Gün: Merhaba sevgili günlük seni epiy bir süre ihmal ettim. Çünkü hastahanedeydim. Kafa göz yamuldu. Ulan sen bir vampirsin nasýl dayak yedin diye sorma çünkü bende nasýl yediðimi hatýrlamýyorum. Ýstersen olayýn nasýl geliþtiðini anlatayým. Geçen gün bizim buralarda Müslüm Gürses konseri olacaðýný duydum. Þimdi bu ne demek? Müslüm Baba sayesinde biraz kan emecez. Hesapta ben konsere gideceðim millete jilet satacaðým ondan sonra konser alanýna gidip yardým bahanesiyle kan yalayacaðým. ulan ne hallere düþtük deðil mi? Dracula dedem kan içerken ben bir damla kana muhtacým ve yaptýðým þu rezilliðe bak. Embarassed Neyse ben konser alanýna gittim bir iki tane jilet sattým sonra bilet aldým içeri girdim. Biraz sonra millet kendini kesmeye baþladý. Tabi arada sýrada bayýlanlar oluyordu. Bende onlarý kucaklýyor ambülansa götürüyordum. Tabi bu arada göðüslerine eðilip sýzan kanlarý yalýyorum. tabi bunu yaparken kendimi öyle bir kaptýrmýþým ki beni o halde görenler sapýk olduðumu düþünmüþler. o anda duyduðum ve hatýrladýðým tek þey birisinin vurun ulan þu i... ye olduðu sonrasý gözümü hastahanede açtým. Þimdi tek düþüncem bu hastahane faturasýný nasýl ödeyeceðim.

7.Gün: Allah bizim pederden razý olsun. parayý denkleþtirdi de kurtulduk. Ama birader tutturdu evlen evlen diye. ya baba diyorum daha yaþým ne baþým ne 250 yaþýnda evlenilir mi? ulan þu kansýzlýðýn gözü kör olsun. Biraz kan bulsam kafayý toparlar bir þeyler düþünürdüm.

8. Gün: Yaþadýk be hem kan bankasý buldum hemde evleniyorum. abi bir kýzla tanýþtým mükemmel bir þey kendisi mükemmel bir þey. kanýný iç iç bitmiyor. ve iþin garibi ben ona aþýk oldum. Yakýnda düðünümüz var. Yalnýz bizim kýzda bir gariplik var. Durmadan birileriyle konuþuyor. Avcýlýk mavcýlýk gözetmenler konseyi filan diyor. bir þey anlamýyorum. Ha kan içmeye gelince bizim kýzýn kanýný öyle diþleyip içmiyorum. uyuz oluyormuþ haftada bir parmaðýný kanatýp biraz bardaða döküyor bende içiyorum. Tabi birazda kasaptan taze et alýp etin üstündeki kanlarý süzüyor. yav bu kýz benim vampir olduðumu nasýl anladý. Hala anlamadým. herhalde iþ üstünde yakaladý.

9.Gün: Vampirimiz ve ailesinden bir haber alýnamýyor. Yerini bilenler bi zahmet mesaj yazsýn. en son düðünde görülmüþler.

Mesajlar gster:   
Yeni Balk Gnder   Cevap Gnder    Erenet.NET Forum Ana Sayfas -> Komik Yazý ve Olaylar Tm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Sein:  
Bu forumda yeni konular aamazsnz
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz

Erenet Forum

En Gzel 3D Oyunlar 3doyunlar.net Sitesinde | Ana Sayfa | Forum | Arama | yeler |

Bilgi Daarc: Kpeklerin ter bezleri ayaklarndadr.

Gnlk BurlarGnn SzOyun HileleriPosta KodlarReklamletiimKullanm Koullarstatistik

Erenet.NET'in ierik kod yazlmnn bir ksm PHP sitesine aittir. Design: Erenet.info
(IP) Copyright © 2005 by Erenet.NET

Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir

Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz.
3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz.
Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.

Bu sayfann uygunsuz olduunu dnyorsanz ltfen bize bildirin.
E-Posta

Tantm Kapat X

Reklam Gster