Kayt: 10 Temmuz 2006 ye No: 25942 Nereden: Sapancadan nereden olacak.
Tarih: Pzr Au 27, 2006 10:24 pm Mesaj konusu: Doktor Muayenehanesinde
herkese merhaba.
Geçen gün annemi özel bir kliniðe nöroloji servisine götürdüm. Doktor biraz geç geldiði için ve randevusuz gittiðimiz için epey bir süre orada bekledik. Orada beklerken yanýmýza annemin tedavi olacaðý doktorun eski bir hastasý geldi. Oradan buradan konuþurken doktorun yanýmýza gelen hanýmýn kayýnpederini tedavi ettiðini öðrendik. Kadýn bize doktorun felç geçiren kayýnpederine bu doktorun çok iyi baktýðýný öyle ballandýra ballandýra anlatý ki annem ile ben Lokman hekime geldiðimizi zannettik. Þimdi biz düþünüyoruz ki kadýnýn kayýnpederi saðlýðýna kavuþmuþ gezip tozuyor. neyse annem dayanamayýp kayýnpederin saðlýk durumunu sordu. Ve kadýnýn verdiði yanýt resmen beni ve annemi dumura uðrattý
Kayýnpederm mi? Ha! O Öldü!!!!!!!!
rosso_relativo Kýdemli - Biþitör
Kayt: 09 Aralk 2005 ye No: 1366
Tarih: Sal Au 29, 2006 2:21 am Mesaj konusu:
_________________ Wendell Phillips
Doðruluk sonsuzluðun güneþidir. Nasýl olsa doðar.
Bu forumda yeni konular aamazsnz Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz deitiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarnz silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsnz
Sitemiz en iyi Firefox tarayc ile 1024x768 znrlkte grntlenir
Animasyon filmlerimizi beendiyseniz izgi film izle sitemizden birbirinden elenceli izgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yaynlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunlar iin oyun hileleri aryorsanz gamend.net'i ziyaret ediniz.