Erenet.NET içerik; animasyon, oyun, telefon şakaları, çizgi film, komik yazılar
Erenet Erenet Erenet
Erenet Çizgi film izleyin Erenet
Erenet Erenet Erenet
Erenet Erenet Erenet Erenet
Erenet Ana Sayfa Erenet Flash Animasyonlar Erenet Flash Oyunlar Erenet Çizgi Filmler Erenet Fıkralar Erenet Komik Resimler Erenet Komik Filmler
Erenetoyun
Erenet.NET - Flash animasyonlar, telefon şakaları, çizgi film ve flash oyunlar ile hizmet veriyor.
14 Mayıs 2024, Salı 03:18:53
  Giriş Yap veya Üye Ol (Ücretsiz)
  Mesaj Panosu   |  Arama   |  Üye Listesi   |  SSS   |  Profil   |  Özel Mesajlar   |  Giriş 
 

JBS HALI SIKMA,HALI YIKAMA VE TEMİZLİK MAKİNALARI

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> İlanlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jbsmakina
Erenet Yeni Üye
Erenet Yeni Üye


Kayıt: 10 Mart 2010
Üye No: 55232
Nereden: izmir

MesajTarih: Çrş Mar 10, 2010 5:52 pm    Mesaj konusu: JBS HALI SIKMA,HALI YIKAMA VE TEMİZLİK MAKİNALARI Alıntıyla Cevap Ver

JBS YÜKSEK BASINÇLI OTO YIKAMA MAKİNALARI
Firmamız JBS jet buharlı oto yıkama makinası, sweat wash, halı sıkma kurutma makinalarının,yüksek basınçlı oto yıkama makinalarının imalatı,satış ve servisinde hizmet vermektedir.Temizlik makinaları satış servis.

Halı sıkma makinası
Halı sıkma makinesi, halı yıkama makinaları, halı yıkama fabrikaları içerisinde kullanılan makinalardır. Halı sıkma makineleri aynı zamanda halı durulama ve halı kurutma işlemleri içerisine alan bir seçenektir.Halı sıkma kurutma makinesinin en büyük avantajlarından biride halının kırılmasını önlemesidir. 1.5 dk- 3 dk arasında halının suyunu % 95 sıkar.Halı sıkma makinesi ile sıkılmış halının tüyleri yeni alınmış gibi kabarır. Halı sıkma makinası teknolojisi sayesinde halıların kırılması, iplerinin patlaması ya da katlanma problemleri ortadan kaldırılmıştır. Normal kurutulan halıların saçaklarındaki gibi sarı ve kirli görüntü veren lekeler oluşmaz.
Sıkma makinelerimizin dış yüzeyleri galvaniz malzemelerden üretiliği için dayanıklıdır.Halı sıkma makinesının üst boyası fırın boyadır. Halı sıkma makinası sürekli su ile temas halinde olduğu için bu husus önemlidir, tabi epoksi boyalar ile korunan sıkma makineleride tercih edilebilir.Halı sıkma makinasında vibrasyon ile sarsıntı olmaması için makinalarda süspansiyon tekerleklidir.. Opsiyonel sistem durulama olması aranılan bir diğer farklı özelliktir.

Halı yıkama makinaları
Halı yıkama makinaları ,halı yıkama fabrikalarının ve temizlik firmalarının vazgeçilmez ekipmanlarındandır.Halı yıkama makinasınla ortalama 6 metrekare bir halıyı 2-3 dakikada yıkanabilir. Büyük avantajlarından biride seri olarak halı yıkayabilmeleridir.Halı yıkama makinesinin en iyi özelliklerinden biride; üç ayrı fıçasının olması ve üç ayrı işlem yapabilmesi.İnce fırçası halı yıkamada kullanılır.Kalın fırçası yer temizlemede kullanılır.Diğer ped tutucu fırçası cila yapmakta kullanılır.Temizlik firmaları halı yıkama makinesi ile yerinde halı yıkama,inşaat sonrası temizlik ve cila yapmakta kullanırlar.

Sanayi tipi halı yıkama makinaları
Sanayi tipi halı yıkama makinalarımız halı yıkama işini hafifletir. Fazla insan gücü gerektirmemektedir. Herhangi bir program işlemi yapmak için sadece yıkama butonlarından uygun tuşa dokunarak yıkama işlemini başlatabilirsiniz. Sanayi tipi halı yıkama makinası diğer halı makinalarına göre biraz daha avantajlıdır. Toplam olarak 9 tane fırçası ile halı yıkama uygulamasını yapmaktadır.
Halı örneklerine göre yıkamayı yapar . Sanayi tipi halı yıkama makinası bir kerede 3 adet halıyı aynı anda yıkama özelliği mevcuttur. Sanayi tipi halı yıkama makinası fiyatları modelleri ve özelliklerine göre değişir.

Elektrik Süpürgeleri Kuru Tip Temizlik Makinaları
Profesyonel kullanıcılar, şirketler, ofisler ve oteller için ideal, kuru tip vakum makineleridir. Nova ve Big Nova modellerinde elektrik kablosu mekanik olarak sarılır. Makinelerin hepsinde bez filtre, kartuş filtre, kağıt torba ve sünger filtre özellikleri mevcuttur. S12 - 20 D Plastik seçenekli makineler, geniş tank kapasiteleri ve çift fanlı güçlü motorlarıyla tercih edilir. Ayrıca Nova ve Bora ile aynı özelliklerde ancak daha geniş kazanlı modellerimiz Big Bora ve Big Nova olarak adlandırılmıştır. Bu modeller kolay hareketi sağlayan beş adet döner tekerleğe sahiptir.

Elektrik Süpürgeleri Islak Kuru Tip Temizlik Makinaları
Star Islak - kuru vakum makineleri profesyonel kullanım için otel, restoran, profesyonel temizlik firmaları ve fabrikalar için en iyi çözümü sunar. Plastik ve paslanmaz tank şeçenekleri ile aksesuarların dağılmayarak arka taşıma sepetinde taşınabilme özellikleri mevcuttur. Un, çimento vs. gibi ince tozları çekmek için kullanırken kağıt ,torba ve bez filtrenin yanında kartuş filtre de kullanılması önerilir. Makine ile beraber 2 adet metal boru 2.50 cm. uzunluğunda 38 mm. çapında hortum, sert zemin fırçalı uç - su çekme - halı süpürme ucu, dar kenar aparatı ve koltuk süpürme ucu verilir. Islak kullanımlarda bez kartuş filtre ya da kağıt torba kullanılmamalıdır.

Yer Yıkama Makinaları Otomat
Her çeşit zeminde yer yıkama yapabilecek temiz su tankı ile deterjanlı suyu zemine veren fırçası ile yeri ovalayarak yıkayan ve arkasındaki kasnak ile kirli suyu kirli su tankına toplayan kompakt yıkama makineleridir.
431 ve 501 modelleri 1500 m² orta ölçekli, SWIFT 50 ve 561 modelleri 2000 m² büyük ölçekli işletmeler için idealdir. Makinelerimiz elektrik kablo ile ve akü ile çalışabilme özelliğine sahiptir.
Kullanıcı rahatı ve temizlik alanı 4000 m² üzeri alanlar için binicili ET65 ve SAUBER modellerimizi tavsiye ederiz. İşletme şartları doğru makineyi belirler. Bu yüzden makine alımınızda STAR makine satıcılarına danışınız. Kullanıcı makine üzerine oturarak çalıştığından çok uzun süre yorulmadan temizlik yapabilir, kısa sürede büyük alanları temizleyebilir, Sauber modeli 4 teker ile devrilmelere karşı güvenlidir. ET 65 modelinde ise şarj cihazı üzerinde olduğundan her prizde kolaylıkla şarj edilebilir.



OTO YIKAMA MAKİNALARI

Araba yıkama makinaları,yüksek basınçlı oto yıkama makinaları,oto yıkama makineleri,buharlı oto yıkama makinası,basınç pompası,sıcak soğuk yıkama makinası,soğuk yıkama makinası,su jeti,150 bar soğuk makina,200 bar soğuk makina,250 bar soğuk makina,150 bar sıcak soğuk oto yıkama makinası, 200 bar sıcak soğuk oto yıkama makinası, 250 bar sıcak soğuk oto yıkama makinası,köpük tankı,cila tankı,köpüklü yıkama makinası,cilalı yıkama makinası,oto bakım ürünleri,komprasör,havalı komprasör,ahtapot,kurutucu,oto kuaför,süpürge,vakum,carwash,carwashing,imalat,satış,
Servis,yüksek basınçlı yıkamalar, basınçlı oto yıkama, buharlı oto yıkama, ikinci el oto yıkama makineları, temizlik makineleri, endüstriyel temizlik ekipmanları,


TEMİZLİK MAKİNALARI

Halı yıkama makinası,halı yıkama makinaları,fırçalı yıkama,c43,wirbel,star temizlik makinaları,endüstriyel temizlik makinaları,temizlik makinası,cila makinası,oto kuaför makinaları,otomat,yer yıkama makinası,zemin yıkama makinası,endüstriyel süpürgeler,endüstriyel temizlik makinaları,halı yıkama ekipmanları,koltuk yıkama makinası.

HALI YIKAMA MAKİNALARI

Halı yıkama makinaları,halı sıkma makinası,halı sıkma makinaları,halı kurutma makinesı,halı kurutma makinaları,boru tipi halı sıkma makinası,boru tipi halı kurutma makinası,otomatik halı yıkama makinası,c43 halı yıkama,wirbel halı yıkama makinası,imalat satış,servis.



İRTİBAT : 0232 449 14 88
GSM : 0533 430 51 09
E-MAİL : info@jbsmakina.com.tr
WEB:http://www.jbsmakina.com.tr
http://www.carwashing-jbs.com
http://www.temizlikmakinalar.com
http://www.hali-yikama-makinalari.com/
 Başa Dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> İlanlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Erenet Forum
 
En Güzel 3D Oyunlar 3doyunlar.net Sitesinde | Ana Sayfa | Forum | Arama | Üyeler |

Bilgi Dağarcığı: Günışığından daha fazla yararlanmak için saat uygulamasını Benjamin Franklin başlatmıştır.

Günlük BurçlarGünün SözüOyun HileleriPosta KodlarıReklamİletişimKullanım Koşullarıİstatistik

Erenet.NET'in içerik kod yazılımının bir kısmı PHP sitesine aittir. Design: Erenet.info
(IP) Copyright © 2005 by Erenet.NET

Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir

Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz.
3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz.
Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.

Bu sayfanın uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
E-Posta

Tanıtımı Kapat X

Reklamı Göster