Erenet.NET içerik; animasyon, oyun, telefon şakaları, çizgi film, komik yazılar
Erenet Erenet Erenet
Erenet 3 Boyutlu Oyunlar Erenet
Erenet Erenet Erenet
Erenet Erenet Erenet Erenet
Erenet Ana Sayfa Erenet Flash Animasyonlar Erenet Flash Oyunlar Erenet Çizgi Filmler Erenet Fıkralar Erenet Komik Resimler Erenet Komik Filmler
Erenetoyun
Erenet.NET - Flash animasyonlar, telefon şakaları, çizgi film ve flash oyunlar ile hizmet veriyor.
20 Nisan 2024, Cumartesi 12:07:20
  Giriş Yap veya Üye Ol (Ücretsiz)
  Mesaj Panosu   |  Arama   |  Üye Listesi   |  SSS   |  Profil   |  Özel Mesajlar   |  Giriş 
 

GENÇ KIZLAR EVDE KALMIŞ BAYANLAR TİKKAT TİKKAT!!!

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> Erenet Genel Forum
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sapancali
Erenet Müdavimi
Erenet Müdavimi


Kayıt: 21 Haziran 2006
Üye No: 23063
Nereden: Nereye geldi bu millet ??

MesajTarih: Pzr Ağu 13, 2006 2:37 pm    Mesaj konusu: GENÇ KIZLAR EVDE KALMIŞ BAYANLAR TİKKAT TİKKAT!!! Alıntıyla Cevap Ver

Her genç kızın rüyasını zengin bir erkekle evlenmek süslüyorsa da günümüzde bunun tam tersi de geçerli. Yani hem kızlar hem de erkekler artık zengin bir eş bulup hayatının kalan kısmını rahat yaşamanın peşinde koşuyor. Ama ne var ki, "davul bile dengi dengine" atasözümüzün de ortaya koyduğu gibi, zengin eş bulmak o kadar da kolay değil. Fakat insanın kafasına koyup da yapamayacağı hiçbir şey yoktur! Yeter ki, biraz araştırmacı, azimli ve akıllı olunsun! Yani evlenme potansiyeli taşıyan zengin ve bekar erkekler/kızlarla nerede, nasıl tanışılır bilmek gerekir. Onların ayağınıza gelmesini beklerseniz evde kalırsınız, o yüzden sizin onun peşinden gitmeniz gerekiyor. İşte benden, iyi bir nasip hayaliyle yanıp tutuşan kızlara ve erkeklere altın değerinde tüyolar! Zengin eş tavlayabilmeniz için en doğru alternatifler...

Dügünler
Düğünlerde herkes duygusal olur. Bütün bekarlar kendilerini yalnız hissedip, biraz da alkolün de etkisiyle yeni aşklara yelken açarlar. Çırağan ve Swissotel'deki düğünler, istediğiniz formasyonda bir potansiyel bulmak için çok uygun. Unutmayın; düğüne davetli olmanız gerekmiyor. Kız tarafı erkek tarafının, erkek de kız tarafının misafiri zanneder. O curcunada, kimse "kim bu?" demeyecektir.

Planet Health Club Ve Maya Sport Center
Spor salonları tanışmak için en ideal mekanlardandır. Aynı derse girmek ya da yandaki koşu bandına tüneyip "yeni mi başladın?" türünden muhabbetlerle temeli atılan ilişkilerin evliliğe kadar gittiği görülmüştür; Serdar Bilgili-Ebru İpekçi çiftinde olduğu gibi Gerçi sonradan boşandılar)... Ancak yıllık ücreti bin 100 dolar olan Planet'e verecek o kadar paranız yoksa da canınızı sıkmayın. Dersine göre değişen 40-50 dolarlık saat ücretini ödedikten sonra da Planet'in içinde gönül rahatlığı ile dolaşabilir, o kadar parayı feda eden adaylarla aynı havayı soluyabilirsiniz. Evlilik çağındaki en çok bekarı Maya Sport Center ve Planet'te bulacağınız kesin. Ancak üçüncü bir ihtimal için de Hillside Trio Healt Center'ı unutmamak lazım.

Taylan Kümeli'nin Ofisi
Ünlüleri zayıflatan kadın olarak son bir yıldır büyük sükse yapan Taylan Kümeli'nin Nişantaşı'ndaki ofisi, zengin bir eş bulmak için en uygun yerlerden biri. Kilo sorunu olanlar -ki bu paralı olanların yüzde 90'ı oluyor- soluğu Kümeli'nin ofisinde alıyor. Tabii burada biraz da şans lazım; kilolu prens ya da prensesinizle randevu saatlerinizin çakışması gerekiyor. Böylece güveni yıkılmış, şişmanlık kompleksi olan bir para makinesiyle burun buruna gelmeniz an meselesi!

Kemer Country
Kemer Country'de golf oynamak veya ata binmek en önemli aktivitelerdendir. İkisine de ilgi duyanlar sizin alanınıza giriyor. Zaten bu işe bir burnunuzu soktunuz mu, bir anda herkesle tanışıveriyorsunuz. Herkes herkesi tanıyor. Kısa zamanda kimin daha çok parası olduğu ortaya çıkıyor. Böylece listenizi daraltmanız da kolaylaşıyor. Maslak'taki İstanbul Golf Kulübü ve Atlı Spor Kulübü de, Kemer Country'nin iyi alternatifleri. Atçı ya da golfçü olmak için hiçbir malzemeye ihtiyacınız da yok; uygun fiyatlara hepsini kiralamak mümkün.

Oto Galerileri
Borusan ya da Arsel gibi sadece lüks otomobiller satan bir oto galerisine acil olarak gidin. Parmağında yüzük olmayan karşı cins bir müşteriye arabalarla ilgili sorular sorun ya da yorum yapın. Katalog ve arabalar arasına gömüldüğünüz dakikaları paylaşınca 40 yıldır tanışıyor gibi hissedeceksiniz.

Unıs*x Kuaförler
Kadın-erkek karışık bütün kuaförler tanışmaya uygundur. Akmerkez MOS, Nişantaşı Hakan Köse ve Diba'nın nimetlerinden yararlanabilirsiniz. Şüphesiz bu kuaförlerin en piyasa olanı Maya Uptown'daki Erdem Kıramer. Havadan sudan konularla, hedefle diyalog kurabilirsiniz. Bir de bluetooth'lu telefonunuz varsa yaşadınız. Aynı özelliğe sahip o mekandaki bütün telefonlara mesajınızı gönderebilirsiniz.

Buz Bar
İstanbul'un popüler mekanlarından biri olan Buz'da da potansiyel 'yağlı' bir partner bulma olasılığınız çok yüksek. Ancak mekana bu amaçla gidiyorsanız, kesinlikle hafta ortasını tercih etmelisiniz. "Buz Yalnızları" olarak da anılan, ciddi bir potansiyel sizleri bekliyor olacak. Hafta ortası mekanı şereflendirdikten sonra maharetinizi konuşturmak artık size kalıyor.

Uçak Ve Havalimanları
Uçakta tanımadığınız kişilerle sohbet etmek yerine uyumayı tercih ediyorsanız, ne fırsatlar teptiğinizin farkında bile değilsiniz demektir. Uçakta yan yana oturanlardan da, arka arkaya tuvalet sırası bekleyenlerden de evlenenler olmuştur. Bir rivayete göre merhum Mehmet Sabancı ile Zeynep Sabancı, aynı okulda okumalarına rağmen uçakta tanışmıştır. Tabii 'business class' tercih sebebi... Bu arada Ayşe Arman'ın neredeyse tüm sevgililerini ve şimdiki kocasını da havalimanında bulduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim...

Cenazeler
Düğünler kadar cenazeler de insanların en hassas, en duygusal oldukları zamanlardır. Bu yüzden bir desteğe, karşı cinse ihtiyaç duyarlar. Hatırlarsanız Hakan Uzan ile Özlem Kızılkaya'nın bile, Varan'ın patronunun cenazesinde tanıştıkları çıkmıştı gazetelerde. Ufak bir hatırlatma; en havalı cenazeler Teşvikiye Camii'nden kalkar.

Yazın Türkbükü Kışın Uludağ
Tatil yörelerinde de potansiyel kısmetinizi bulma oranınız çok yüksek. Tabii bunu bir 'tatil aşkı'ndan sürekli bir ilişkiye dönüştürebilmek de size bağlı. Yaz mevsiminde sosyetiklerin hücum ettikleri Bodrum Türkbükü, kış mevsiminde ise Uludağ potansiyeli en yüksek yerler. Türbükü beach'lerinde dip dibe güneşlenirken ya da wakeboard yaparken, Uludağ'da da kayakta ya da teleski'de tanışmak çok kolaydır.

Internet Sitesi "Yonja" Da Bir Alternatif
Devir teknoloji devri olunca, müstakbel kısmetinizi internet'ten bulma şansınız da var tabi. Hatta Türkiye'nin ünlü ve zengin ailelerine mensup binlerce genç, artık sevgililerini sanal çöpçatan sitesi www.yonja.com'dan seçmeye başladı bile. Yapmanız gereken tek şey, siteye üye olan birisini bulup, özelliklerinizi ve fotoğraflarınızı sitede yayınlatabilmek.

Amerikan Hastanesi
Hastane kadar önemli bir yeri böyle bir amaç için kullanmak ayıp diye düşünebilirsiniz. Ancak unutmayın memleketin en güzel/yakışıklı doktorları ve hasta yakınları hep Amerikan Hastanesi'nde toplanıyor. Özellikle Divan Pub, hastanede hiç yakınınız ya da işiniz olmasa bile, gidilecek en piyasa yer. 10 YTL'ye bir sandviç kemirip, telkine muhtaç hasta yakınları ile yakınlık kurabilir ya da doktorları motive edebilirsiniz.

Papermoon
Akmerkez'in altındaki Papermoon, işadamlarının ve bankacıların favorisidir. Özellikle öğle yemeklerindeki potansiyeller, tanışma şansınızı artırır. Yalnız, adam başı en az 60 YTL'yi gözden çıkarmanız gereken Papermoon'da fiyatlar biraz pahalıdır. Bütçenizi aşıyorsa yemekten uzak durmakta fayda var. 15-20 YTL'ye elinizde bir kadehle bar tarafında saatlerce durabilirsiniz.

Bebek Sahili Belgrad Ormanı
Orman deyince Türk filmlerinde bileğini burkanlar, koşarken arabanın önüne atlayanlar geliyor akla. Ancak Belgrad Ormanı'nda köpekleriyle dolaşan o kadar çok potansiyel var ki. Hatta köpek sayısı arttıkça, daha zengin oldukları sonucuna varmak da mümkün. Aynı şey Bebek sahili için de geçerli. Ya ormana ya da sahile birkaç hafta üst üste aynı gün ve saatte giderek önce aşina olacak, sonra da ister bileğinizi burkmuş gibi yapacak, ister doğrudan muhabbete gireceksiniz.

Mayadrom Ve Rıtz Carlton'un Sinemaları
Sinemaya tek başınıza gidip de filmin başlamasını beklerken ya da arada, sizin gibi yalnızlığı seçmiş bir karşı cinsle tanışmanız çok mümkün. Sinema biletleri 22,50 YTL olsa da, Ritz Carlton Shop & Miles Movie Theater'ın girişindeki bar böyle tanışmalar için bulunmaz birfırsat. Miller Afm Mayadrom'un girişinde diğer bütün sinemalar gibi basit bir büfe olsa da, sonuçta 6 YTL'ye film izlemek dururken 22 YTL'ye aynı filmi seyrettiğiniz için önemli bir ortak noktanız oluyor ve konuşmaya sıfırdan başlamıyorsunuz.
 Başa Dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> Erenet Genel Forum Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Erenet Forum
 
En Güzel 3D Oyunlar 3doyunlar.net Sitesinde | Ana Sayfa | Forum | Arama | Üyeler |

Bilgi Dağarcığı: Bir cam kırıldığında, ufalanan parçalar saatte üç bin millik bir hızla etrafa saçılır.

Günlük BurçlarGünün SözüOyun HileleriPosta KodlarıReklamİletişimKullanım Koşullarıİstatistik

Erenet.NET'in içerik kod yazılımının bir kısmı PHP sitesine aittir. Design: Erenet.info
(IP) Copyright © 2005 by Erenet.NET

Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir

Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz.
3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz.
Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.

Bu sayfanın uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
E-Posta

Tanıtımı Kapat X

Reklamı Göster