Erenet.NET içerik; animasyon, oyun, telefon şakaları, çizgi film, komik yazılar
Erenet Erenet Erenet
Erenet 3 Boyutlu Oyunlar Erenet
Erenet Erenet Erenet
Erenet Erenet Erenet Erenet
Erenet Ana Sayfa Erenet Flash Animasyonlar Erenet Flash Oyunlar Erenet Çizgi Filmler Erenet Fıkralar Erenet Komik Resimler Erenet Komik Filmler
Erenetoyun
Erenet.NET - Flash animasyonlar, telefon şakaları, çizgi film ve flash oyunlar ile hizmet veriyor.
17 Nisan 2024, Çarşamba 02:18:36
  Giriş Yap veya Üye Ol (Ücretsiz)
  Mesaj Panosu   |  Arama   |  Üye Listesi   |  SSS   |  Profil   |  Özel Mesajlar   |  Giriş 
 

AGLOCO ile yüklü miktarda para kazanmak için acele edin

 
Bu forum kilitlenmiştir, yeni bir başlık açamazsınız, cevap gönderebilir ya da mesajları değiştirebilirsiniz   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> Reklam ve Kazanç
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dracula_awesome
Erenet Yeni Üye
Erenet Yeni Üye


Kayıt: 17 Mart 2007
Üye No: 47363

MesajTarih: Cmt Mar 17, 2007 7:22 pm    Mesaj konusu: AGLOCO ile yüklü miktarda para kazanmak için acele edin Alıntıyla Cevap Ver

İnternet expolOrer ile ayda en fazla 5 saat sörf yaparak yüklü miktarda para kazanmak için acele edin.Bu sistem için en iyi yöntem AGLOCO'dur.

AGLOCO nedir?

Agloco üyelerine, yani internetin gerçek sahibi olan biz kullanıcılara, internette surf yapmaları karşılığında gelir sağlayan bir başlangıçtır. Agloco üyelerine arkadaşlarını buraya davet etmeleri halinde de gelir sağlıyor. En iyi yönüne gelince üyelik tamamı ile ücretsiz.

Agloco "A Global Community" anlamına gelmektedir.Bu siteyi kuran firma AllAdvantage önceki işlerinde 18 ayda 10 milyon üyeye ulaştılar ve kazandıkları 160 milyon $ ın 120 milyon $ ını üyelerine dağıttı üstelik hiçbirini aksatmadılar.Bu yüzden agloco güvenilirliği yüksek bir program.Peki agloconun batan AllAdvantage gibi olmayacağı ne malum derseniz.Alladvantage de saat başına sabit kur vardı ve ödeme limiti aşıldığı için daha fazla iş yapamadılar ama agloco da saat kuru üye sayısı ve alınan reklam gelirlerine göre değiştiği için çok uzun süreler sürdürebilir bir sistem olarak görülüyor.

Peki bu sistem nasıl çalışır? Üye olduktan sonra bir viewbar indirerek bilgisayarınıza kuruyorsunuz.
Bu viewbar ne kadar süre internette online olduğunuzu hesaplıyor ve buna göre de ne kadar kazandığınız belirleniyor.İşin güzel tarafı bu viewbar yüklüyken sürf yaptığınızda herhangi bir reklama tıklamanız da gerekmiyor internet explorer açık kalsın yeter(tabi simge durumuna küçültülürse sayaç durur).Şu anda sistemden ayda 5 saate kadar kazanabiliyorsunuz.Bu viewbar önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak.Bu arada siz üye sayınızı artırabilirsiniz.Çünkü Agloco'nun beta aşamasında üye olan kişilere bir takım sürprizleri olacağı duyuruldu.Emin olun ödemeler başladıktan sonra AGLOCO'ya üye kazandırmak için inanılmaz bir rekabet başlayacak ve alt üye sayınızı artırmak zorlaşacak bu yüzden acele edin ve beta aşamasındayken hemen üye olun.


Sistemde 4 seviyeli bir alt üyelik(referral) bulunmaktadır. Mesela 5 kişi sizin ID numaranız üzerinden üye oldu. Bu kişilerde 5 üye kazandırdı ve 4 seviye bu şekilde tamamlanırsa Agloco'nun hesap makinesine göre aylık kazancınız 4886.5 olur. Bu Agloco nun piyasada bulacağı hisse değeri üzerinden hesaplanacaktır.

Agloco nasıl para kazanır derseniz %10 kazanmaktadır. Yani kazancının %90 nını üyelerine dağıtacaktır.
AGLOCO üyeleri tarafından sahiplenilen ve paylaşılan bir "A Global Community" dir. % 100 üyelerinin sahibi olduğu ilk internet iletişimidir. Agloco şu anda her üyesine ayda 5 saate kadar ödeme yapacağını duyurdu. Ayrıca Agloco'ya üye yaptığınız her üyede size her saat kazancının %25 ni size de kazandıracaktır.

ÜYE OLMAK İÇİN LİNKİMİZ: http://www.agloco.com/r/BBCL2491

PEKİ BU VIEWBAR NEDEN KARŞILIKSIZ PARA KAZANDIRIYOR DİYE DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ
Aglocodan kazanacaklarınız karşılıksız değil.Viewbarı yükleyerek ekranınızın yaklaşık 2cm'lik bir kısmını reklamverenlere ve Agloconun tekliflerine ayırıyorsunuz. Bu da bizim için son derece değerli ve bunun karşılığını almanızı istiyoruz.Ayrıca bugün birçok yazılım ve açık artırma siteleri vb. üye sayısı fazla olan sitelere reklam verdiğini biliyorsunuz.Agloco'da bu viewbarında reklam yayınlayacağı için dolayısıyla siz de kazanmış oluyorsunuz.


AGLOCO VİEWBAR NE ZAMAN ÇIKACAK VE NASIL HABERİMİZ OLACAK?
En erken 26 Mart en geç 16 Nisan ve çıktığında download etmeleri için üyelerine e-mail yollayacak.

Viewbar nasıl birşey diye merak edenler varsa linki veriyorum

http://www.agloco.com/web/guest/viewbar_pri

VİEWBAR ÇIKINCA NASIL KULLANACAĞIZ?
Agloco viewbar çıkınca size mail atarak haber verdiğinde viewbarı download etmenizi isteyecek.Siteden download ettikten sonra viewbarı kuracağız.Viewbar internet explorerin altına yerleşecek,kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapıldıktan sonra sayaç çalışacak.Sayacınız 5 saati bulduğunda o ay içinde artık viewbarı kapatsanız da olur.

Ne kadar erken üye olursanız o kadar kazaçlı olacaksınız çünkü agloco web sitesi, bu viewbar henüz test aşamasındayken üye olanları gayretlerinden dolayı ödüllendireceğini açıkladı bu da şu anlam geliyor, pastanın büyük dilimini erken kayıt olan kullanıcılar yiyecek.Çünkü viewbar çıkınca emin olun üye sayısında patlama olacak ama siz erken davranın avantajı kaçırmayın.Üye olduktan en kısa zamanda bulabildiğiniz kadar alt üye bulmaya çalışın bu sizin kazancınızı kat kat artıracaktır.

ÜYE OLMAK İÇİN LİNKİMİZ: http://www.agloco.com/r/BBCL2491

Üyelik için kısa bir anlatım da yapayım;
First Name:İsminiz
Midditial Name:Göbek adınız yoksa boş bırakınız
Last Name:soy isminiz
Email:mail adresiniz
Confirm Email:aynı maili yazın
Date of Birth: ay/gün/yıl cinsinden olmalı(dikkat edin en çok hata burda yapılır) örnek:25/05/1985 gibi yazılmalı
City: yaşadığınız şehir
State:İlçe (yoksa None yazıyoruz)
Zip/Posta Code: posta kodu(yoksa None yazıyoruz)
Country: ülke
Enter the code shown: sol üstündeki yeşil metni yazıyoruz
son olarak I agree ile başlayan kutucuğu işaretliyoruz.
bütün bunlardan sonra click here to joine tıkladığımızda eğer kodu yanlış girdiyseniz alttaki kodu tekrar girmeniz istenecek.Referal member id 'ye BBCL2491 yazarsanız mutlu olurum.Bunlar yapıldıktan sonra yazdığınız mailimize "Sign-up notification email " konulu mail gelecek.Onu açtığımızda "To complete your Agloco registration, click on the link below " metnin altında tıklamamız gereken link var o linkin altında da geçici şifremiz var.Linke tıkladıktan sonra "Member id or mail" kutusuna mail adresimizi, "Password" kutusuna geçici şifremizi girmemiz istenir,girdikten sonra yeni şifre istenir,"Show me my account pag" yazısına benzer bir linkle kendi sayfanıza girersiniz.Sonraki girişlerinizde sisteme giriş yapmak için member id yazan yere e-mail adresinizi,şifreye de değiştirdiğiniz şifrenizi girebilirsiniz artık.Gelelim tavsiye etmeye.Bildiğiniz gibi tavsiye yöntemiyle Agloco'da kat kat para kazanabilirsiniz.Tavsiye linki için de ister my account kısmına gidin ister referral center kısmına gidin www.agloco.com/r/BBBSXXXXX gibi bir yazı vardır işte bu sizin referans linkinizdir ve bu linkle üye kazanarak kazancınızı artırabilirsiniz.Yapılan her 5 üye için kazancınızın ikiye katlanacağını unutmayın.
 Başa Dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Slash
Erenet Upload Team


Kayıt: 20 Ağustos 2006
Üye No: 31575
Nereden: Evinden

MesajTarih: Cmt Mar 17, 2007 8:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Walla hiçç işim olmazz kimseyede tavsiye etmem .
_________________
Resim

.....rockman
 Başa Dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Bu forum kilitlenmiştir, yeni bir başlık açamazsınız, cevap gönderebilir ya da mesajları değiştirebilirsiniz   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    Erenet.NET Forum Ana Sayfası -> Reklam ve Kazanç Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Erenet Forum
 
En Güzel 3D Oyunlar 3doyunlar.net Sitesinde | Ana Sayfa | Forum | Arama | Üyeler |

Bilgi Dağarcığı: Timsahlar renk körüdür.

Günlük BurçlarGünün SözüOyun HileleriPosta KodlarıReklamİletişimKullanım Koşullarıİstatistik

Erenet.NET'in içerik kod yazılımının bir kısmı PHP sitesine aittir. Design: Erenet.info
(IP) Copyright © 2005 by Erenet.NET

Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir

Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz.
3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz.
Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.

Bu sayfanın uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
E-Posta

Tanıtımı Kapat X

Reklamı Göster