Kayıt: 10 Temmuz 2006 Üye No: 25960 Nereden: bilgisayarının başından
Tarih: Prş Tem 27, 2006 9:57 pm Mesaj konusu: KAYKAY
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu..."
_________________ sEvEn uNuTmAz
uNuTmUşSa sEvMeMiŞtİr
sEvİp dE uNuTmUşSa sEvMeSiNi bİlMeMiŞtİr!
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Prş Tem 27, 2006 10:44 pm Mesaj konusu:
erenetin fıkralar bölümünde okumuştum bunu da
nese paylaştığın için tşk :smt023 _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Intel Erenet Müdavimi
Tarih: Prş Tem 27, 2006 11:51 pm Mesaj konusu:
ya ben bunu okumuştum galiba komikler.net te.yinede paylaşım için saol
sapancali Erenet Müdavimi
Kayıt: 21 Haziran 2006 Üye No: 23063 Nereden: Nereye geldi bu millet ??
Tarih: Pts Ağu 14, 2006 11:37 am Mesaj konusu:
bwnde okudum ama yine de tşkrler
sapancali Erenet Müdavimi
Kayıt: 21 Haziran 2006 Üye No: 23063 Nereden: Nereye geldi bu millet ??
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.