Tarih: Pzr Mar 09, 2008 12:49 pm Mesaj konusu: Yarışma
Fatih Sultan Mehmed anısına "Bilgi ve Genel Yetenek Yarışması"
Başvuru: 3 Mart - 28 Nisan 2008
Başvuru Yeri : Özel Tekden İlköğretim Okulu
Katılım Bedeli: 5 YTL
Sınav Tarihi: 11 Mayıs 2008
Yarışma Hakkında Bilgiler;
1. Yarışma Kayseri - Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçeleri 1.2.3.4.5.6.7. sınıf tüm öğrencilerine açıktır.
2. 1.2.3. sınıflarda sınava giren öğerncilere "Bilgi ve Genel Yetenek Yarışması" katılım belgesi verilecektir.
3. 4.5.6.7. sınıflarda sorulan soruların tamamını yapan öğrencilere eğitim ücretinden %100 indirim yapılacaktır.
4. Diğer ilk üçe giren öğrenciye eğitim ücretinden %50 ye varan indirimler yapılacaktır.
Arkadaşlar 1.2.3.4.5.6.7 sınıflara giden çocuklarınız, tanıdıklarınız, akrabalarınız, eşiniz dostunuz olabilir. Eğerki Kayseride ikamet ediyorlar ise bu sınava katılsınlar. Hem %100 hemde %50 indirim kazanabilirler... Eğerki ben kayıt yaptırmak istiyorum diyen varsa bana özel mesaj yolu ile ulaşabilir ve genel bir bilgi verebilirim. Elimden geldiğince de hem kayıt esnasında hemde sınav konusunda yardım ederim... Bilgilerinize.......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.