Keanu Reeves bu fotoğrafı için ' O zamanlar gençtim ve insan gençken çok fazla enerjisi oluyor o nedenle böyle bir fotoğraf çektirmiş olmalıyım. Bu fotoğrafı çektirirken ne düşündüm hatırlamıyorum.' demiş.
bence de gerçekten çok komik bir fotoğraf şimdiki karizma nerdeeeee
_________________ ~SimoneSimons~
da_vinci Erenet Yeni Üye
Kayıt: 29 Eylül 2006 Üye No: 35800 Nereden: nereye gitcez bakalım
Tarih: Sal Hzr 05, 2007 8:01 pm Mesaj konusu:
bencede şimdik,i karizma yok nie çektirdiyse o fotoğrafı
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Sal Hzr 05, 2007 10:06 pm Mesaj konusu:
Keanu Reeves miiiiiimiş o
ay çok kötüüü bi fotoğrafmış
kızlar artık ekrana yapışarak bakmazlar kendimden bildim _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
maverick41 Erenet Upload Team
Tarih: Sal Hzr 05, 2007 10:10 pm Mesaj konusu:
yazık adamceğiz cümle aleme rezil olduuu bu foto ortaya çıkınca çizildi karizma _________________ ~SimoneSimons~
rosso_relativo Kıdemli - Bişitör
Tarih: Sal Hzr 05, 2007 10:12 pm Mesaj konusu:
hem de öyle bi çizildi ki yanie bizim kızlarla toplanınca onu da içimize alasım geldi
amaaaaaaaaan aramızda yabancı mı var cümlesinide sarfedebilirim her an yanie _________________ Wendell Phillips
Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.