arkadaşlar düşüntüm taşındım ve bir sims sitesi kurmaya karar verdim.aranızda webmasterlar varsa bana yardımcı olabilirlermi? lütfen bana yardım edin
gmnd Developer
Tarih: Pts Ksm 06, 2006 9:41 pm Mesaj konusu:
Profesyonel olarak düşünüyorsanız webmasterlar var tabi ki. Fakat düşündüğünüz site free hosting ile alakalı ise, internetten araştırabilirsiniz. _________________ Hayat psikolojiden ibarettir.
anderson Erenet Yeni Üye
Tarih: Cum Ksm 10, 2006 7:02 pm Mesaj konusu:
ben uzman arıyorum php asp vs kodlarından anlayan birisi
gmnd Developer
Tarih: Pzr Ksm 12, 2006 9:15 pm Mesaj konusu:
Öncelikle hangi programlama dili ile yapılacağına karar verin. Ona göre fiyat biçilir. _________________ Hayat psikolojiden ibarettir.
crazyfeyza Erenet Yeni Üye
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bilgi Dağarcığı: Fil yavrusu, hortumuyla annesinin kuyruğuna tutunarak dolaşır. Sürü içindeki dişiler doğumlarını birbirlerine göre ayarlayıp sırayla doğum yapıyorlar.
Sitemiz en iyi Firefox tarayıcı ile 1024x768 çözünürlükte görüntülenir
Animasyon filmlerimizi beğendiyseniz çizgi film izle sitemizden birbirinden eğlenceli çizgi filmleri seyredebilirsiniz. 3 boyutlu oyunlar yayınlayan unity 3d oyunlar sitesi ile 3 boyutlu oyun oynayabilirsiniz. Bilgisayar oyunları için oyun hileleri arıyorsanız gamend.net'i ziyaret ediniz.